De nieuwe Nicci French verschijnt 10 april 2018

13 februari 2018

 

De nieuwste Nicci French, het achtste en laatste in de serie met psychoanalytica Frieda Klein, verschijnt april 2018. In tegenstelling tot de andere delen in de serie heeft dit achtste deel geen dag van de week in de titel. De titel luidt: De dag van de doden.

Nicci Gerrard en Sean French: ‘Acht jaar geleden ontmoetten we de personage Frieda Klein. Ze wandelde in haar eentje langs de verborgen Rivier Fleet in Londen. In dat eerste boek, Blauwe maandag, komt psychoanalytica Frieda Klein in aanraking met een ontvoeringszaak, en haar pad kruist dat van de beruchte Dean Reeve.

In de daaropvolgende jaren wordt Frieda achtervolgd door Reeve, hij is een constante schaduw in haar leven. Gedurende die periode maakten Frieda en Dean ook deel uit van onze levens.

Nu is de achtste en laatste dag aangebroken van Frieda’s donkere week waarin ze in de schaduwen de confrontatie zoekt met Dean Reeve. Eén reden waarvoor we voor de titel De dag van de doden kozen, is omdat het een ritueel is dat onderkent dat de doden nog steeds bij ons in gedachten aanwezig zijn, maar dat we ze ook moeten loslaten.’

e dag van de doden verschijnt april 2018 in alle edities: paperback, gebonden, dwarsligger®, e-book en luisterboek.