Als het zaterdag wordt is verschenen

24 maart 2016

Vandaag is Als het zaterdag wordt verschenen, het zesde deel in de Frieda Klein-serie! Precies op tijd om er het hele Paasweekend van te kunnen genieten. Ter ere van de verschijning maak je nu kan op een citytrip naar het Londen van Frieda Klein! Klik hier om mee te doen.

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek…

Als het zaterdag wordt is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, de literaire thriller is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!