Frieda Klein

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe, achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol. Inmiddels zijn ook Dinsdag is voorbij en Wachten op woensdag, Donderdagskinderen  en Denken aan vrijdag verschenen. Sinds maart 2016 ligt het zesde deel in de winkel: Als het zaterdag wordt.

Frieda Klein is psychoanalytica. Een detective van de geest. Ze verdiept zich in andermans gedachten, maar laat de donkere hoeken van haar eigen gedachten niet graag zien.

 

Omdat Frieda last heeft van slapeloosheid loopt ze ’s nachts eindeloos door Londen: een grote stad met een rijk verleden, met allerlei lagen, vol geheimen. Zij houdt zich bezig met het labyrint van de menselijke geest, de stad is zelf een steeds veranderend labyrint. Frieda en Londen zijn daarmee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Op deze pagina vind je meer informatie en leuke extra’s over de Frieda Klein-serie, waaronder boektrailers, reacties van lezers, een interview met Frieda zelf en een interactieve kaart van Londen

Frieda Klein boeken

Video's